U POKRETU NA SJEVERU HRVATSKE

Ako volite istraživati svijet u šetnji, na biciklu ili možda niz tobogan, istražite što nudi sjever Hrvatske!

Projekt MURA-DRAVA BIKE nudi biciklističke karte s detaljnim opisom dravske biciklističke staze koja vas vodi u bajkovita mjesta i netaknutu prirodu. 

Priroda, zdrave i lokalno proizvedene gastronomske poslastice, moderan smještaj, više od 100 godina tradicije termalnih kupelji, nezaboravna wellness ponuda i sadržaji za profesionalne i rekreativne sportaše - ovo je svijet zdravih užitaka!

Isplanirajte svoj posjet!

Atraktivne i dobro uređene biciklističke staze uz rijeke Muru i Dravu ili brežuljkastim međimurskim vinogradima nude mogućnost rekreativnog i zabavnog biciklizma.

Isplanirajte svoj posjet!

Tri su planine na sjeveru Hrvatske na koje preporučamo uspon: Ivanščica, Ravna Gora i Kalnik.

Isplanirajte svoj posjet!

Doživite biološku raznolikost flore i faune rijeke Drave iz očaravajuće perspektive „Rafting safarija“. Promatrajte aktivni svijet dabrova, labudova, orlova, crnih roda i različitih endemskih riba u njihovim prirodnim staništima poput šljunčanih otoka, poplavljenih šuma i riječnih pritoka i grana!

Isplanirajte svoj posjet!

Aktivno i raznoliko prirodno okruženje, bogata kulturno-povijesna baština i povoljna klima uz mnoštvo slabo prometnih cesta pogodnih za vožnju biciklima nude brojne komparativne prednosti za biciklizam u Varaždinskoj županiji.

Isplanirajte svoj posjet!

Terme Tuhelj nalaze se u srcu Hrvatskog zagorja, samo 40 kilometara od Zagreba. Toplice sadrže termalnu vodu i ljekovito blato, i okružene su predivnom prirodom i zelenilom.

Isplanirajte svoj posjet!

Vodni park Aquae Vivae zlatna je kruna višestoljetne tradicije termalnog, zdravstvenog i kupališnog turizma u Krapinskim Toplicama.

Isplanirajte svoj posjet!

Biciklistička turistička avantura vodit će vas kroz zagorske mistične povijesne priče, brojne dvorce, vrtove i barokne crkve pa sve do opuštajućih termalnih izvora. Aktivnosti na otvorenom potaknut će vas da istražite domaće vino i tradicionalnu kuhinju.

Isplanirajte svoj posjet!

Copyright © 2020. Visit North Croatia