ČIME SE BAVIMO?

Kako je sjeverna Hrvatska izvor nadahnuća za nas lokalne, želimo da ova stranica potakne posjetitelje na neko buduće putovanje. Sadržaj stvaramo u suradnji s lokalnim institucijama i tvrtkama, koji pomažu organizirati posjet sjevernoj Hrvatskoj i omogućiti potrebno znanje za kvalitetan boravak. 

 

SURAĐUJMO

PROMOCIJA

Istražujemo najoriginalnija i najzanimljivija mjesta sjeverne Hrvatske za posjet i boravak te sugeriramo posjetiteljima što pojesti, popiti i doživjeti kako bi iskustvo sjevera Hrvatske bilo jedinstveno. Ako imate tvrtku čije je djelovanje u sjevernoj Hrvatskoj ili je povezana s tom regijom, a koju biste željeli predstaviti našoj publici, onda nam pišite na info@visitcroatianorth.com.hr.

OSMIŠLJAVANJE I OBLIKOVANJE

Volimo raditi na konceptualizaciji ideja, istraživati mogući razvoj turizma i stvarati nove sadržaje na području sjeverne regije Hrvatske. Mrežom talentiranih kreativaca i profesionalaca u mogućnosti smo pomoći u osmišljavanju i realizaciji, kako velikih projekata tako i malih. Ako vam se sviđa što radimo i želite surađivati s nama na projektu, molimo kontaktirajte nas na info@visitcroatianorth.com.hr.

PARTNERSTVO

Ako želite postati naš partner, voljeli bismo stupiti u kontakt! Javite nam se na info@visitnorthcroatia.com.

Copyright © 2020. Visit North Croatia